financiering

In rekening-courant en Ontdekt

Finance Agency BANK biedt de kredietopening uw tijdelijke behoeften aan kasmiddelen in verband met uw huidige activiteit en ontmoet als gevolg van een slechte verhouding tussen inkomsten en uitgaven.

voorschot

Finance Agency BANK stelt u in staat om een ​​krediet contant geld werkt als de debetstand te hebben. Het voorschot wordt toegekend aan een aantal bedrijven ervaring cash flow problemen voor specifieke, eenmalige activiteiten, korte looptijden.

korting

De korting commercial paper is voor elke klant-onderneming XAMA in Frankrijk, met inbegrip van de regels van haar klanten door tradefactuur.

financiering Investment

U wilt een investering programma te starten, uit te breiden uw bedrijf of het starten van een nieuw bedrijf?

credit Campagne

De Credit Campaign is een kaskrediet die kunnen omgaan met de kosten die tijdens de cyclus van de bedrijven waarvan de activiteiten is seizoensgebonden. Het is een aanwinst waarvan het doel en looptijd worden vooraf bepaald.

spot credit

Om een ​​specifieke behoefte in een korte tijd, in Frankrijk XAMA biedt de Spot Credit dekken, een krediet op korte termijn voor de financiering van een grote behoefte aan contant geld. 

garanties

Verschillende soorten obligaties en garanties worden uitgegeven door de XAMA, op uw verzoek, namens uw cliënten.

verpachting

Met leasing, XAMA FINANCE BANK biedt bedrijven, ongeacht de sector of grootte, een eenvoudig instrument, voordelige, praktische en efficiënte om hun investering behoeften te voldoen.